Spar penge - pung med penge

spar penge på faste udgifter

Jeg elsker at spare penge, for når du sparer 100 kroner har du 100 kroner mere mellem hænderne. Hvis du derimod tjener 100 kroner har du fået cirka 50 kroner mere mellem hænderne.

Og der kan være mange penge at spare på de faste udgifter og abonnementer. Læs med og spar penge.

Ovenstående er ganske enkelt årsagen til at jeg synes det er dumt ikke at overveje hvor du vil spare og hvor du ikke vil spare, for selvfølgelig skal der også være plads til spas engang imellem.

Men tænk dig om når du bruger penge og spar penge hvor du kan, er budskabet herfra.

Et af de steder der kan spares rigtig mange penge er på de faste udgifter.

Her i indlægget får du netop en gennemgang af de flestes faste udgifter og hvordan du kan spare penge på dem.

Spar penge på forsikringer

At spare penge på forsikringer er ikke så svært som de fleste måske går og tror, for der findes en tjeneste der i snit sparer deres kunder for 2700 kroner om året!

FindForsikring gør det beskidte arbejde med at hente tilbud hjem fra flere forskellige forsikringsselskaber, og presser dem på prisen for dig, så du bare skal koncentrere dig om hvad du skal bruge de penge du sparer på.

Sæt flueben ved de typer forsikringer du vil have tilbud på og tryk på indhent tilbud.

Besparelsen er i snit 2700 kroner, hvilket betyder at mange har sparet meget mere end dét. Hvem ved, måske du er en af dem der kan spare 3-5000 om året?

Det er 100% gratis og uforpligtende, så hvis du ikke vil benytte dig af nogle af de 3 tilbud som FindForsikring skaffer til dig, er det helt i orden.

For at opsummerer: Det ville være tosset ikke at hente tilbud hjem fra flere forskellige forsikringsselskaber, for at se om du kan spare penge på de faste udgifter, og FindForsikring er en nem måde at gøre det på.

Spar penge på TV-pakken

Mange har en alt for stor TV-pakke i forhold til de kanaler de egentlig ser, og kan dermed nemt spare penge på at vælge en mindre pakke.

Og hvis der er en enkelt kanal du har den store pakke for at kunne se, skulle du måske spørge dig selv om ikke godt du kan undvære den ene kanal. Jeg tror det handler om en vaneændring og at du ikke rigtig kommer til at lægge mærke til at kanalen mangler efter et par uger.

En anden mulighed der kan spare dig for endnu flere penge på de faste udgifter er at opsige din TV-pakke helt og skifte til streaming i stedet, det har min kæreste og jeg gjort, og vi føler slet ikke at vi mangler TV-kanalerne.

Hvis du kombinerer streamingtjenester med dit mobilabonnement er der typisk samlerabat, se eventuelt Telmores tilbud her.

Min kæreste og jeg har lavet en aftale med os selv om, at vi kun har en enkelt streaming tjeneste af gangen, hvilket gør at vores månedlige udgift på denne post lyder på under 100 kroner.

Du kan oven i købet ofte få de første to uger til en måned gratis hos mange streaming tjenester.

Spar penge på dit internet abonnement

Om du har fiber, almindelig bredbånd eller bruger trådløs router til at stille dit behov for internet forbindelse, så er det fornuftigt at få et tilbud fra dit selskabs konkurrenter engang imellem, specielt hvis du ikke har fået det før eller det er mange år siden.

Til at starte med vil det være oplagt at kontakte dit nuværende selskab og finde ud af hvad dit månedlige forbrug har været i snit det seneste år.

På den måde har du et rigtig godt overblik over dit behov, før du henter tilbud hjem. Så ved du hvad du skal hente tilbud hjem på.

Overvej også om du kun bruger dit internet til at surfe lidt, eller om du spiller tunge spil og streamer meget, for der er i første tilfælde ikke så stort et behov for en vildt hurtig forbindelse, men det er der i det andet.

En anden ting der har indflydelse på dit behov er, hvor mange personer der bruger internettet af gangen. Jo flere personer jo højere et behov har du.

Hvis du ikke selv gider at hente en masse tilbud hjem, så kan Samlino gøre det for dig.

Samlino har kontakt til over 20 forskellige selskaber, så der får du virkelig hørt nærmest alle udbydere, så du finder det billigste til dit behov og sparer mest muligt.

Spar penge på dit boliglån

Mange har mulighed for at omlægge lån, at lægge lån sammen eller at spare penge ved at kigge andre steder end egen bank, hvis du skal optage et nyt lån.

Se din bank som en almindelig forretning.

Hvis du skal ud og købe en lidt større ting som fx et nyt TV, så vil du nok finde ud af hvad for et du vil have og så købe dit nye TV det billigste sted.

Jeg vil anbefale dig at gøre nøjagtig det samme med dit banklån til boligen.

Til dig der allerede har et banklån vil jeg anbefale at få kigget det efter, for at se om du kan spare penge – enten ved at få det omlagt i egen bank eller flyttet til en ny.

Og hvis du ikke aner noget som helst om forhandling af banklån og synes at alt dette er forvirrende eller du simpelthen bare ikke gider eller har tid til det, men gerne vil spare penge på dit banklån alligevel, så tag et kig på Lånetjek.dk, de kan nemlig hjælpe dig med at skabe overblik.

Spar penge på dit mobilabonnement

En kollega jeg havde på et tidligere job fortalte en historie om sin far, der (synes han selv) havde gjort verdens bedste og billigste køb af et mobilabonnement, til en pris jeg ikke helt kan huske, men i hvert fald mindst var nogle hundrede kroner – lad os sige 300 for eksemplets skyld – problemet var bare at det var 3,5 år siden abonnementet var tegnet på dette tidspunkt.

Det var i en periode hvor lavpris teleselskaberne skyllede ind over Danmark og de tidligere monopoltilstande blev brudt.

Så det abonnement min kollegas far gik og troede var verdens bedste og billigste, kunne han med et enkelt opkald til et andet selskab have fået til halv pris for samme service.

Der var med andre ord masser af penge at spare. 3600 kroner om året kunne have været 1800 om året i stedet. Dumt.

Min pointe er selvfølgelig at du (gerne én gang om året) skal tjekke om dit mobilabonnement passer til dine behov, og om du kan få det billigere et andet sted.

Jeg ville starte hos lavprisselskaberne først. Jeg har selv Oister og er meget tilfreds. Tjek derudover CBB ud, som også er i den billige ende af skalaen.

Husk også at se om det bedre kan betale sig at samle jeres mobilabonnementer i stedet for at have et hav af enkelte abonnementer.

Hvis i også ser film, serier og hører musik gennem streaming tjenester kan i ofte få samlede abonnementer med det hele i, så i kun får en enkelt regning og sparer penge på samme tid. Praktisk og økonomisk!

Spar penge på dit fitness abonnement

Her kan være rigtig mange penge at spare ved simpelthen bare at opsige dit abonnement.

Jeg synes du skal opsige dit fitness abonnement hvis du ikke får det brugt eller hvis du ville være lige så godt tjent med at træne derhjemme.

Jeg synes bestemt et fitness abonnement har sin berettigelse, hvis du ikke ville få trænet derhjemme eller hvis du kun får trænet ved at benytte dig af nogle af de hold som de fleste fitnesscentre tilbyder.

Hvis det ovenstående ikke er tilfældet for dig, så opsig abonnementet og spar pengene.

Som nævnt kan du helt opsige dit abonnement og fx begynde at løbe, købe en smule træningsudstyr og en yogamåtte så du kan træne derhjemme.

Lige nu er det billigste fitnessabonnement jeg kan finde på 129 kroner (det er dog på betingelse af at du binder dig i 6 måneder af gangen), hvilket er 1548 kroner om året.

Det betyder at selvom du køber træningsudstyr for cirka 1.500 kroner har du på 10 år stadig sparet 13.932 kroner!!!!

Mange betaler endda 250 kroner om måneden for deres fitnessabonnement, og i så fald havde besparelsen på 10 år været 28.500 (inkl. køb af træningsudstyr for 1.500 kroner)

Damn det er mange penge du kan spare!

Spar flere penge

Tak fordi du læste med! – hvis du vil spare endnu flere penge, synes jeg du skal kigge på et af mine andre indlæg om at spare:

Skriv et svar