Om og kontakt

Vilebo.dk er min personlige blog, hvor jeg skriver om sådan cirka lige hvad jeg har lyst til. “personlige blog” lyder rigtig dagligdags blogger-agtigt, men sådan skal denne blog dog ikke forstås – du vil i hvert fald blive skuffet, hvis du  leder efter daglige opdateringer om mit ret så beskedne liv i København.

Og dog, for en anmeldelse af en restaurant, burgerbar, en film eller en anden oplevelse kunne det sagtens blive til.

Du vil også kunne finde nogle lidt mere spøjse indlæg om at tjene penge, sjove køkkenting eller bacon gadgets. Intet emne er helligt, jeg lader blot fingrene danse henover tastaturet efter lyst, og ser hvad det bliver til.

Sjov historie om bloggen her: Faktisk startede den med et benhårdt fokus på emner omhandlende renovation, efterisolering af bolig og andre emner i den boldgade, da jeg ville tjene penge på bloggen ved at henvise til få-3-tilbud-sider, hvor folk kunne få tilbud på fx hulmursisolering og andet godt, og hvis de gjorde det, ville jeg få en lille kommission som tak for henvisningen.

Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var ret så trist at sidde at skrive om, da det slet ikke er interessant for mig. Jeg fik dog lavet to gode indlæg om hulmursisolering, så hvis du vil købe dem, siger du bare til!

Om personen bag

Lidt om mig spørger du? – jamen mit navn er John Nylander Bakken. Jeg stammer fra vestjylland, men har boet et par år i Aarhus og nu i sydhavnen i København Sv. Mine interesser spænder vidt og bredt, alt lige fra online markedsføring, til burgere, løb, samfund og teknologi. Jeg bor sammen med min kæreste i en lille toværelses, hvor vi hygger os alt det den kan trække. Et godt liv.

Jeg bestræber mig for i øvrigt på at være miljøbevidst:

Miljøvenligpakning

Her får du lige en stærk GIF, af mig og min smukke niece.

Billede af John Nylander Bakken

Kontakt

Hvis du ønsker at købe de to indlæg, eller vil i kontakt med mig af anden årsag, så tøv endelig ikke med at bruge formularen nedenunder, det er det den er der for.

Det kunne være at du var interesseret i et samarbejde af en art, eller bare har lyst til at sige “hej”. Under alle omstændigheder skal du være velkommen! 🙂