Om og kontakt

Vilebo.dk er min personlige blog, hvor jeg skriver om sådan cirka lige hvad jeg har lyst til. “personlige blog” lyder rigtig dagligdags blogger-agtigt, men sådan skal denne blog dog ikke forstås – du vil i hvert fald blive skuffet, hvis du  leder efter daglige opdateringer om mit ret så beskedne liv i København.

Om personen bag

Lidt om mig spørger du? – jamen mit navn er John Nylander Bakken. Jeg stammer fra vestjylland, men har boet et par år i Aarhus og nu i sydhavnen i København Sv. Mine interesser spænder vidt og bredt, alt lige fra online markedsføring, til burgere, løb, samfund og teknologi. Jeg bor sammen med min kæreste i en lille toværelses, hvor vi hygger os alt det den kan trække. Et godt liv.

Jeg bestræber mig for i øvrigt på at være miljøbevidst:

Miljøvenligpakningpntmaerket

Kontakt

Hvis du ønsker at købe de to indlæg, eller vil i kontakt med mig af anden årsag, så tøv endelig ikke med at bruge formularen nedenunder, det er det den er der for.

Det kunne være at du var interesseret i et samarbejde af en art, eller bare har lyst til at sige “hej”. Under alle omstændigheder skal du være velkommen! 🙂