Månedsrapport Juni/Juli 2019

Månedsrapport #4 og 5 (Juni/Juli 2019)

Månedsrapporterne for Juni og Juli er denne gang slået sammen, ganske enkelt på grund af ferier og travlhed rundt om ferierne.

Læs med om hvordan det er gået med antallet af besøgende samt indtjeningen fra vilebo.dk.

Rapporterne er mest for min egen skyld, men jeg håber at du finder det interessant at læse med om mine fremskridt.

Nye indlæg i Juni og Juli

I Juni og Juli er det meget sparsommeligt med antallet af nye indlæg grundet førnævnte ferier og travlhed.

En smule nyt er det dog blevet til:

Det er mildest talt aaaalt for lidt, hvis denne blog skal rykke sig fremad hurtigt.

Jeg vil forsøge at få skrevet mere fremadrettet, for ideer til nye indlæg er der nok af.

Det mest populære indlæg i både Juni og Juli har med længder været mit indlæg om boksefilm, som ligger på side 1 på Google på mange relevante søgeord.

Følg med på Facebooksiden hvis du vil være opdateret om nye indlæg på Vilebo.dk.

Blog statistik

Juni var en god måned generelt, det var også en god måned hvis vi kigger på besøgende fra søgemaskinerne isoleret set, der var fremgang over hele linjen i forhold til tidligere måneder.

Juli er en helt anden sag.

Som altid får du et screenshot af Google Analytics over antallet af besøgende.

Lad os starte med Juni måned:

Graf over besøgende på Vilebo.dk i Juni 2019

Det sprænger nok lige så meget i øjnene på dig som det gjorde på mig, da jeg først så der var en kæmpe stigning i antal besøgende d. 12. Juni. og dagene efter.

Stigningen skyldes at jeg delte et af mine indlæg om at spare penge på en Facebook side om selv samme emne. Det blev der taget godt imod.

I Juli så det markant anderledes ud, og desværre ikke i en positiv retning:

Graf over besøgende på Vilebo.dk i Juli 2019

I Juli var der selvfølgelig i forhold til Juni en nedgang i besøgende generelt, men også en lille nedgang i antallet af besøgende fra søgemaskinerne. Desværre.

Det er den forkerte vej og skyldes nok flere forskellige ting, men formentlig skyldes det primært den sparsommelige mængde af indhold generelt, samt den sparsommelige opdateringsfrekvens af nye indlæg på det seneste.

Som sædvanlig får du en oversigt over antallet af besøgende, der gør det hele lidt mere overskueligt.

[table id=2 /]

Jeg håber at løbende nyt indhold får alle tal til at pege opad fremadrettet, det er målet om ikke andet.

Indtjening

I Juni lød indtjeningen på små 30,80 kroner og i Juli lød den på et rundt 0.

Det er ikke voldsomt, men nu er Vilebo.dk heller ikke sat i verden for at være en guldrandet forretning.

Indtjeningen har jeg dog et mål om på sigt at skulle kunne dække udgifterne til bloggen, og i fremtiden gerne udviklingen af også.

Derudover synes jeg ikke at Ekstra Bladet udtrykket klæder noget online medie overhovedet. Jeg gider ikke at plastre annoncer til over det hele.

Min holdning til annoncer er dog mere nuanceret end dette, da jeg i høj grad også synes at de har en berettigelse og aldrig kunne finde på at bruge en ad-blocker, da annoncer groft sagt er alternativet til en betalingsmur.

Jeg er siden sidste månedsrapport blevet godkendt til at vise annoncer gennem Adsense også, som er ganske almindelige annoncer som jeg modtager en smule penge (0,50 øre til et par kroner) fra hvis folk klikker på dem.

så du vil begynde at se annoncer hist og her, for at tilføje endnu en indtjeningsmulighed udover affiliate marketing, det vil dog være begrænset da jeg som tidligere nævnt ikke bryder mig om Ekstra Bladet udtrykket.

Hvis du selv har en blog eller en hjemmeside og ønsker at tjene lidt penge på den, vil Partner-ads være et rigtig godt sted at starte. Det er ganske nemt, hvis du fx klikker på linket og skriver dig op til Partner-ads, tjener jeg/Vilebo.dk 50 kroner.

Skriv et svar