Månedsrapport - Maj 2019

Månedsrapport #3 (Maj 2019)

Endnu en måned er gået og endnu en månedsrapport rammer bloggen. Her gør jeg status over fremskridt på bloggen, besøgstal og indtjening.

Jeg er blevet rigtig glad for disse statusrapporter, da de holder mig ved ilden og presser mig til hele tiden at få skrevet nyt indhold.

Jeg håber du kan lide at følge med, men rapporterne er lige så meget for min egen skyld. Heldigvis har de opfyldt formålet, hvilket også kan ses på mængden af nyt indhold.

Nye indlæg i Maj

i maj er det blevet til en del nye indlæg, i hvert fald hvis jeg sammenligner med tidligere måneder.

Udover sidste måneds månedsrapport er det i maj blevet til indlæg med følgende temaer:

Jeg er ret godt tilfreds med mængden af nye indlæg, og håber at kunne holde snittet på cirka ét nyt indlæg om ugen.

Jeg har haft meget fokus på indlæg om at spare penge, hvilket også vil være et tema fremadrettet.

Kommende indhold i Juni

Som nævnt vil jeg gerne skrive mere om at spare penge i kommende indlæg, derudover vil jeg gerne udvide de allerede eksisterende indlæg om at spare penge med endnu flere gode tips, så hvis du har et lækkert tip så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar.

Jeg synes at hvis du vil kigge på din privatøkonomi for at få flere penge mellem hænderne, så burde du kigge på hvordan du kan spare penge, før du begynder at kigge på hvordan du kan tjene penge.

Det mener jeg fordi at hvis du tjener 100 kroner ekstra, så har du cirka 50 kroner (give or take) når skatter, am-bidrag og afgifter er betalt. Hvis du derimod sparer 100 kroner på udgifter, ja så har du 100 kroner mere mellem hænderne.

Jeg tror at de fleste kan finde i hvert fald 500 kroner om måneden i besparelser, ved at kigge strømforbrug, vandforbrug, madbudgettet, abonnementer og andre faste udgifter efter i sømmene. Og det kan du højst sandsynligt gøre uden at ændre alt for meget på dine vaner.

Jeg ved ikke om det bliver i Juni, men jeg vil også komme med nogle indlæg om crowdlending, da jeg er begyndt at investere lidt via den metode.

Når alt det så er sagt, så bliver juni muligvis med en lidt lavere produktivitet på bloggen end hvad jeg ønsker, da jeg har en stor eksamen lige om hjørnet.

Hvis du ønsker at følge med og holde dig opdateret om nye indlæg, så smid et like i retningen af Vilebo.dks Facebook side.

Blog statistik

Endnu en måned med fremgang i antal besøgende! – det er dog stadig ikke til at prale af, men jeg er da glad for at de nye indlæg begynder at blive indekseret i søgemaskinerne og begynder at trække nye læsere.

Jeg har fundet ud af hvordan jeg sorterer spam besøg fra i Google Analytics, som er det jeg bruger til at tracke besøgsdata, så fremadrettet vil jeg kunne angive “renere” data herom.

Som altid får du et screenshot fra netop Google Analytics over den seneste måneds besøgende:

Graf over besøgende på Vilebo.dk i maj 2019

Som du kan se er der kun to dage med 0 besøgende, hvilket jeg ikke er fuldt ud tilfreds med, men det er dog en fremgang fra forrige måneder og fremgangen er jeg bestemt glad for. Næste måned håber jeg på fuld plade.

Jeg har også fået installeret et plugin på bloggen (Tablepress), som gør at jeg kan stille besøgs-dataen op på en lidt mere overskuelig og pæn måde.

Som altid har jeg det samlede antal besøgende med i statistikken, men også særskilt hvor mange af de besøgende der kommer fra Google og andre søgemaskiner, da det er et personligt mål for mig at hæve antallet af besøgende fra søgemaskinerne.

[table id=1 /]

Jeg håber at tabellen er med til at synliggøre fremskridt (forhåbentligt) og resultater endnu bedre, så jeg tydeligt kan se at arbejdet med bloggen betaler sig.

Indtjening

I maj måned har der ikke været nogen indtjening overhovedet, så det er et fald på 100 % i forhold til marts måned, hvor bloggen tjente 132,62 kroner på affiliate marketing gennem partner.ads.

Jeg har ansøgt om at blive godkendt til at køre Google Adsense annoncer på siden, men er desværre blevet afvist. Jeg ved ikke helt hvorfor, men er i gang med at undersøge sagen.

Jeg har ingen intention om at vilebo.dk skal være en pengemaskine, men jeg vil rigtig gerne have at der bliver genereret nok omsætning til i det mindste at kunne dække udgifterne til hosting og afgifter til DK Hostmaster.

Skriv et svar