Månedsrapport April 2019

Månedsrapport #2 (April 2019)

Det er endnu en gang blevet tid til at kigge tilbage, for at gøre status over den forgangne måned.

Denne rapport kommer lidt (meget!) sent, men det er fordi jeg har haft fokus på skolen og på at skabe andet indhold til bloggen her.

Månedsrapporterne ser jeg helst kommer i starten af månederne, men når det så er sagt er det nok dem der vil blive skubbet først, hvis der er andet jeg vurderer er mere presserende, hvad end det handler om privaten eller andet indhold til bloggen her.

Månedsrapporterne skriver jeg fordi at jeg tænker det kunne være interessant for dig at følge med i, men mest af alt for at gøre status for min egen skyld, og for at presse mig selv til hele tiden at nå nye højder med bloggen.

Nye indlæg i April

Hmm, her er desværre ret tomt, faktisk helt tomt. Og set i lyset af at månedsrapporterne gerne skulle være med til at få mig til at lave mere indhold, er det slet ikke optimalt.

Det er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over, men der har været godt fyldt med deltagelse til bryllup, polterabend, runde fødselsdage, studie og arbejde. Men det er i sidste ende blot dårlige undskyldninger.

I de kommende måneder ser det dog noget mere lyst ud i forhold til hvor presset min kalender er, hvilket gerne skulle vise sig på mængden af nyt indhold på vilebo.dk.

Blog statistik

I april er det gået fornuftigt (men stille) fremad når det kommer til besøgende på bloggen.

Det er tydeligvis ikke på grund af at der er kommet en masse nyt indhold på bloggen, men mest fordi at nogle af mine indlæg er sæsonbetonet som fx mit indlæg om kølige gadgets.

Derudover er der også en lille generel fremgang, men jeg har langt fra (!) det antal besøgende jeg ønsker endnu, så der er stadig lang vej for mig stadig.

Nå, lad os komme til tallene. Vi starter med et billede af besøgsstatistikken:

Daglige besøgende i April

Som du måske kan se, er der en kraftig stigning d. 20. April, og jeg ville ønske jeg kunne sige den var reel, men den er desværre grundet spam besøg af spambots. Det drejer sig om 23 besøgende og de vil blive trukket fra i optællingen.

Besøgende fra søgemaskiner vil blive vist særskilt, da det er her mit fokus er, og søgemaskinerne står også for langt størstedelen af bloggens trafik.

Antal besøgende i alt: 56 (+15 / +36,6 i forhold til sidste måned)
Besøg fra søgemaskiner: 45 (+12 / +36,3% i forhold til sidste måned)

Det tegner altså på en lille stigning, men det er som sagt slet ikke nok besøgende til at være tæt på at være sjovt, men det kommer. Så længe der er en generel fornuftig fremgang er jeg glad, men jeg så da gerne at det gik noget hurtigere.

Indtjening

I sidste måned var der ingen indtjening at berette, og det er sådan set også forventeligt med så få besøgende.

Men mine indlæg om gadgets har i April måned kastet en smule håndøre af sig, så bloggen er nu i gang med at skabe en smule omsætning.

Det er ikke noget jeg forventer vil ske hver måned lige foreløbigt, da det ikke vil være realistisk før der er mange flere besøgende, men engang imellem kan man jo være heldig.

Indtjening: 132,62 kroner

Hele indtjeningen er kommet fra affiliate links gennem partner-ads, som også er den eneste metode jeg benytter mig af pt. til at tjene penge på bloggen.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skyd gerne løs i kommentarfeltet nedenunder. Følg også gerne vilebo.dk på Facebook.

Skriv et svar