Månedsrapport Marts 2019

Månedsrapport #1 (Marts 2019)

Jeg vil rigtig gerne skrive flere indlæg her på bloggen, og jeg vil rigtig gerne have flere besøgende og generelt mere “liv” herinde.

Måden det bedst sker på, er ved at skabe mere indhold. For at presse mig selv til dette, vil jeg begynde at skrive disse månedsrapporter, så alle kan følge med i bloggens (og mine) succerser og fiaskoer.

Derudover synes jeg også at det er vigtigt at stoppe op engang imellem, for at se hvad det er man egentlig har brugt sin tid på, om det har været konstruktivt nok og eventuelt om det man har lavet – omend det måske rent faktisk har været konstruktivt – også har båret dig i den ønskede retning.

Opstillingen af månedsrapporten og hvad den indeholder, vil nok være forskelligt fra gang til gang her i de første måneder, da jeg skal beslutte mig for hvad den skal indeholde og hvordan den skal se ud.

Inspirationen til at begynde med at lave månedsrapporter

Inspirationen til månedsrapporterne kommer fra en masse andre blogs jeg følger og lystigt læser med på. De handler allesammen i et eller andet omfang om økonomi og det at blive økonomisk uafhængig.

Økonomi er også en dejlig håndgribelig men interessant ting at føre rapporter, specielt hvis det er kombineret med crowdlending, ejendomsinvestering, investering i vin/champagne eller kryptovaluta. Eller.. Det synes jeg i hvert fald!

Jeg har selv overvejet at skrive om mine egne private investeringer og mere personlige ting, for også at lægge lidt pres på mig selv på andre områder end bloggens fremskridt, men én ting er sikkert: Indtjening fra bloggen her og statistik om besøgende, kan du læse med om i månedsrapporterne.

Månedsrapporter jeg selv følger på andre blogs:

  • Bluelobster.dk – Casper Schneidereit skriver om investering i aktier, ejendomme, vin og effektivisering af processer i dagligdagen, ud fra et perspektiv om at tid er værd at tænke som en valuta, hvis økonomisk uafhængighed er målet.
  • Financiallyfree.eu – Jørgen Wolf skriver meget om crowdlending, kvaliteten af de forskellige crowdlending platforme, og en smule om ejendomsinvestering, som han for nyligt er begyndt på.
  • Pengepugeren.dk – Rasmus Firla-Holme skriver meget generelt om privatøkonomi og at spare og tjene penge. Han skriver om brede emner, men formår at gøre det personligt.
  • Frinans.dk – Sune Bjørn Andersen skriver meget om begrebet “FIRE” (financial independence retire early), og rapporterer også om sine investeringer i både guld, sølv, crowdlending, obligationer, aktier, bitcoin, renter fra opsparing og generelt om hvilket mindset der skal til for at opnå økonomisk uafhængighed.
  • Smartpassiveincome.com – Pat Flynn er en af mine helt store helte. Jeg har mange interesser og blandt dem er online markedsføring, hvilket er en disciplin Pat Flynn excellerer i. Han er egentlig stoppet med at lave månedlige rapporter, men der er så meget guld i de mange tidligere rapporter der stadig ligger online. Rapporterne handler primært om hvad han har tjent måned til måned på blogging og specifikt hvorfra og hvordan, og det er ikke småpenge han tjener (Nogle måneder over 200.000 dollars).

Fælles for de ovenstående sider er, at de allesammen har en stor gennemsigtighed og ærlighed i deres rapportering, det er ikke kun opturene der på bedste instagram-filter vis bliver skrevet om. på Bluelobster.dk kan du endda læse et par indlæg om den økonomiske effekt og de overvejelser Casper har gjort sig i forbindelse med en skilsmisse.

Jeg vil også selv komme med indlæg af økonomisk karaktér i fremtiden, det kommer dog fortrinsvist (i starten) til at handle om at spare penge, da Jeg er studerende pt. og de næste tre år frem, hvilket har en naturlig stor effekt på min økonomi. I den forbindelse har jeg fundet det mest værdifuldt at spare til at starte med, da 100 kroner sparet er 100 kroner mere til rådighed, omvendt skal du betale skat af en ekstra indtjening på 100 kroner, hvilket jo efterlader langt mindre til rådighed.

Nye indlæg i Marts

Se, det er lige netop hér hele humlen ligger i at jeg begynder med at lave månedsrapporter, for der er slet ikke kommet nogle nye indlæg til i Marts, hvilket er en skam.

Så i stedet for at vise jer hvad der (ikke) er blevet skrevet i Marts måned, får i en oversigt over alle tidligere indlæg her på bloggen. Det er så forholdsvis få, at de er ret nemme at liste op, men det er dét der jo gerne skulle ændre sig snarligt.

7 stk. kunne det blive til. Suk.

Kommende indhold i April

For lige at give mig selv et ekstra spark til at få mere indhold gjort færdig, vil jeg – i hvert fald de gange hvor jeg har noget konkret i støbeskeen – skrive lidt om hvad i kan vente jer af indlæg.

Jeg elsker at se en god film eller en god serie, og jeg vil derfor fra tid til anden lave lister over gode film i forskellige genre jeg elsker, eller blot komme med en anbefaling eller en anmeldelse.

I april kan du derfor vente dig en liste over 15 gode boksefilm. Jeg elsker en god boksefilm og stemningen en sådan film kan skabe.

Derudover vil jeg skrive et indlæg om at spare penge. Jeg synes der er så mange fordele både økonomisk og miljømæssigt, ved at spare på forskellige ting i dagligdagen – derfor vil jeg skrive en serie af indlæg om at spare penge på vandet, spare penge på strømmen, spare penge på indkøb og mange andre kategorier og også bare generelle tips til at spare penge.

I april kan du se frem til én af kategorierne om at spare penge, og den kommer til at handle om hvordan du kan spare penge på vand.

Det var en lille teaser om hvad du kan forvente af nyt indhold i April, jeg håber du vil læse med. Hvis du vil have at vide når der kommer nye indlæg med det samme, så smid et like efter Vilebo’s Facebook side. Og ja, Facebook siden skal bestemt også gøres pænere i nærmeste fremtid!

Blog statistik

Jeg har ikke et prangende antal besøgende at berette om, tværtimod. Det er kun blevet til 537 besøg i hele bloggens nu næsten ét år lange levetid, og af de 537 er en del af dem spam-besøg fra robotter, så det reelle tal er en del lavere. Desværre.

Men det er Marts måned der er fokus på i denne månedsrapport, så du får selvfølgelig lige et billede af besøgsstatistikken for Marts.

Graf over besøgstal på Vilebo.dk i Marts 2019
Graf over besøgstal på Vilebo.dk i Marts 2019

Som du kan se er det ikke voldsomt mange besøgende der har været i Marts, men det skulle meget gerne ændre sig, i takt med at der bliver smidt mere lækkert indhold på siden.

D. 17. Marts er der et hop på 28 direkte besøgende, hvilket betyder at 28 personer skulle have tastet “vilebo.dk” ind i deres browser. Typen af besøgende og det pludselige markante (og urealistiske, da vilebo.dk ikke er kendt for så mange endnu) hop får mig til at mistænke spam i en sådan grad, at jeg vælger at tælle dem fra i det endelige antal besøgende i Marts.

Jeg har valgt at inkluderer besøg fra søgemaskinerne særskilt også, da det er et personligt mål for mig at få det tal til at stige markant.

Antal besøgende i alt: 41 (-6 / -12,7% i forhold til sidste måned)
Besøg fra søgemaskiner: 32 (-6 / -13,1% i forhold til sidste måned)

Jeg vil meget gerne skrive et afsnit om indtjeningen på bloggen også, men det er lidt svært lige pt. da der ikke er nogen indtjening. Overhovedet.

I fremtiden får besøgstallene og tallene for indtjeningen nok sine egne overskrifter i stil med “Besøgende på vilebo.dk” og “Indtjening på Vilebo.dk”, men det bliver først når der er mere at berette om angående indtjeningen.

Skriv et svar