hyggelige gadgets til hjemmet

Hyggelige gadgets til hjemmet

Gadgets til hjemmet kan betyde mange ting, men her i indlægget har jeg fokuseret på dem der gør tingene lidt hyggeligere, varmere eller mere behageligt for dig.

alle gadgets til hjemmet du finder her, vil fx være perfekte til en kold vinteraften, hvor du bare vil begrave dig i sofaen, have varmen og finde dig komfortabelt til rette.

Hvis du er til gadgets i hjemmet der er målrette køkkenet i stedet, har jeg også skrevet et indlæg om sjove køkkenting og køkken gadgets.

Zenkuru® Kropspude

kropspude der støtter din holdning

Hvis du er typen der sover med dynen mellem benene, så er denne gadget til hjemmet lige noget for dig.

Kropspuden kan formes næsten lige som du du vil have den. De to “sider” af puden, kan du folde som du lyster for at opnå optimalt støtte, både i sengen og i sofaen.

En af grundene til at puden giver en rigtig god støtte, er den kurvede inderside, hvilket også skulle gøre den rigtig god som støttepude til gravide.

Der følger selvfølgelig et betræk med til puden, som kan maskinvaskes.

Mere eller mindre alle Gadgets til hjemmet her på listen, har faktisk et fornuftigt eller praktisk formål. Men hvis jeg skulle vælge én gadget af dem alle, som jeg tror virkelig kan hjælpe dig, bliver det nødt til at være kropspuden.

Det er utrolig vigtigt at have en god kropsholdning i sengen og sofaen, hvor du sikkert – ligesom mig – bruger rigtig meget tid i løbet af et år.

Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

fleece tæppe med ærmer

denne gadget til hjemmet er enkel men genial. Og jeg kan sagtens forstå hvorfor tæppet er blandt bestsellerne hos coolstuff, der forhandler dem.

Jeg tror at de fleste af os har prøvet at sidde med et tæppe på, foran en slikskål, med et ønske om både at kunne nå slikskålen og blive under tæppet. umuligt.

Med Snug Rug bliver det umulige muligt. Denne hyggelige gadget til hjemmet er ganske enkelt et tæppe, du kan trække helt op til halsen, samtidig med at du stadig har fuld bevægelighed.

Den er lavet af dejlig varm fleece, fås i 6 farver og har en praktisk lomme foran, til fx fjernbetjeningen eller din telefon.

Hvis du kender en der altid fryser, elsker filmaftener og sofahygge, så er denne gadget muligvis den perfekte gave. 

tæppet er blevet godt anmeldt af andre der har købt det, og specielt en af anmeldelserne hos coolstuff sprang i øjnene på mig: “SÅ BLØDT AT ALT ANDET BURDE VÆRE FORBUDT!”.

Genial gadget til hjemmet, hvis du spørger mig.

Mood book lamp

lampe udformet som en bog

Med denne gadget til hjemmet, kan du skabe den helt rigtige hygge stemning, samtidig med at den også skaber lid wow-effekt.

Lampen er udformet som en bog, og tænder automatisk så snart du åbner den.

du kan selv vælge mellem farverne hvid, rød, grøn og blå i lyset. Efter min smag bliver alt andet end den hvide dog knap så hyggelig, og mere Red Light District-agtig i stedet, men det skal der jo også være plads til.

bogen kører på batteri og kan holde i 6 timer, forudsat at batteriet er fuldt opladet, du kan selvfølgelig også altid bare lade den blive i kontakten. jeg synes at muligheden for at kunne tage den med på farten, er en fed ting ved denne gadget. 

jeg tror at lampen vil passe perfekt på en bogreol, eller på et natbord (hvis man har plads til det). Alt i alt en rigtig pæn og praktisk lille gadget til hjemmet.

Mikroovns Sutsko

varme sutsko der kan komme i mikroovnen

Jeg ved det lyder tosset, og det er det sådan set også, men denne gadget til hjemmet har bestemt også et praktisk og fornuftigt formål.

Når frosten rigtig bider, er det ofte fødderne der har det sværest ved at få varmen igen. Men med Cozy Slippers mikroovns sutsko er det slut.

Giv fyldet i sutskoene et enkelt minut i mikroovnen, put derefter fyldet tilbage i sutskoene, stik fusserne ned i de lune sutsko og så har du varme fødder på ingen tid.

Fyldet er boghvede og kan genopvarmes igen og igen.

Når du tager sutskoene ud af mikroovnen, vil der oven i købet sprede sig en duft af dejlig lavendel, som bliver frigivet ved opvarmning.

Og igen har vi fat i en gadget til hjemmet, der er et glimrende bud på en gave, til personen der altid fryser.

Elektrisk varmetæppe

elektrisk varmetæppe

Hvis et almindeligt tæppe, uanset hvor tykt og blødt det er, bare ikke er nok til at varme dig, så er et elektrisk varmetæppe måske løsningen.

dette tæppe har hele 9 forskellige temperaturtrin, så uanset om du bare skal hygge lidt i sofaen, eller rigtig varmes igennem er der mulighed for begge  dele.

tæppet er af dejlig blødt koralfleece, så der kommer til at være kamp om det i sofaen!

Hvis du er typen der falder i søvn i sofaen, eller blot er typen der kunne glemme at slukke for tæppet, så er den indbyggede timerfunktion til for at redde dig.

det hele styres fra en praktisk fjernbetjening med et lille display, der gør tæppet nemt og overskueligt at betjene. Og tæppet kan selvfølgelig maskinvaskes.

alt i alt en lækker og varm gadget til hjemmet, der kan redde selv de koldeste røve i husstanden.

Bamse varmepuder

varmepuder udformet som bamser

Jeg har før set varmepuder med hvede, lavet af det ene eller det andet, men de er næsten altid kedeligt udformet og ikke ligefrem “putte venlige”. De er typisk grimme, men udfører dog en funktion.

Med denne gadget til hjemmet, får du det bedste fra begge verdener. Varmepuderne er lavet som hyggelige små bamser, hvor maven på dem alle kan afgive varme i lang tid, efter at have været en tur i mikroovnen.

Du kan vælge mellem en kat, kanin, enhjørning, hund eller teddybjørn.

Jeg tror mange børn (og sikkert også en del voksne), vil synes at denne gadget til hjemmet vil være perfekt i deres sofa eller seng, på de kolde vinteraftener.

Zenkuru® Fodmassageapparat

apparat til fodmassage

Jeg er som de fleste stor tilhænger af massage, men det er ikke altid at min bedre halvdel stiller velvilligt op, og det er langtfra lige så ofte som jeg ønsker massage, at jeg har lyst til at betale for at få det hos en professionel massør.

Jeg tror der er mange der har det på samme måde som mig, specielt hvis dit arbejde er af fysisk karaktér, eller at det kræver du er stående meget af tiden.

Denne gadget til hjemmet, og faktisk også den næste gadget på listen, sørger for at du hver eneste aften, kan få en god omgang massage.

Zenkuru massage apparatet her, er en lækker gadget til hjemmet, der er målrettet dine fødder. Den kan både massere og varme dine fødder, så du rigtig kan få æltet pladerne godt igennem efter en lang dag.

Du kan selv indstille hårdheden, og der er 3 forskellige programmer at vælge imellem. Så hvad end du er til blød eller hård fodmassage, er Zenkuru klar til at hjælpe dig.

Zenkuru® Nakkemassage 

apparat til nakkemassage

Igen har jeg fundet en gadget til hjemmet der er i massageapparat kategorien.

Med denne gadget, kan du få en god omgang nakkemassage hver eneste dag, lige så mange gange du vil.

massageapparatet har også en varmefunktion, så du både kan få æltet og varmet dine trætte skuldre. 

Den har tre forskellige programmer og to forskellige indstillinger for hårdheden af massagen, så der burde være en indstilling der passer de fleste.

Zenkuru massageapparatet er primært til nakke- og skuldermassage, men mon ikke den også er god til at massere din ryg eller dine lår.

En rigtig fin gadget at have i hjemmet, hvis du fx laver arbejde af fysisk karaktér, det gælder jo om at styrke blodcirkulationen til musklerne når du skal restituere, og her hjælper massage ganske fornuftigt.

Hyggelige gadgets til hjemmet
4.5 (90%) 4 Har stemt

Skriv et svar