fest gadgets

Fest gadgets, drukspil og sjove ting til fest

Hvis du er på udkig efter noget der virkelig kan sparke din fest i gang, så er du landet det rigtige sted!

Jeg har fundet en masse forskellige ting til fest og tossede fest gadgets, og listet dem her i indlægget. Let’s party!

nogle af dem er meget tossede, men er det ikke også hele meningen med en god fest?

Loaded Dice drukspil

Loaded dice er den perfekte lille fest gadget og drukspil at have i lommen, når du skal ud og drikke tæt.

Jeg kan ret godt lide hvor enkel og sjov denne gadget er på én og samme tid, og at den ikke fylder særlig meget. Det er en nem gadget lige at have med i lommen til en god fest.

Låget skulle angiveligt holde tæt når det er på, så du kan bare ryste løs uden at spilde, før du finder ud af hvem der skal have straffen.

Terningen fortæller hvem af dig og dine kammerater der skal drikke shottet i glasset, eller om ingen af jer skal drikke.

hvis du er rigtig uheldig (eller heldig?), kan det være at du får tre shots i streg.

Denne fest gadget er lavet af hård plast, og koster ikke det vilde. En rigtig sjov fest gadget at have med i lommen.

Shot Roulette drukspil

Hvis du virkelig gerne vil have gang i festen, så vil jeg anbefale dig at tage et nærmere kig på dette lille spil af en fest gadget.

Spillets regler er simple: Rundt om hvert af de 16 glas er der et nummer, hvis du er en heldig asen og lander på et nummer med et tilhørende shotglas, så er det bunden i vejret!

Hvis du er rigtig ond, eller bare gerne vil tilføje lidt spænding til drukspillet, kan du jo putte lidt tabasco i et af shotglassene.

Jeg tror dette drukspil kan kickstarte enhver fest, morgen på Roskilde Festival eller spilaften med gutterne.

Skak drukspil

I et spil skak har hver spiller 16 brikker, og det har du sådan set også i dette, men oven i hatten får du også 16 shotglas til hver spiller.

På siden af hvert shotglas er der angivet hvilken skakbrik det er. På den måde bliver skak på magisk vis til drukskak, en fantastisk idé til et drukspil hvis du spørger mig!

Jeg tror dog at du skal passe på med hvor stærk det du putter i glassene er, for hvis du er dårlig til det her drukspil, får du hurtigt banket 16 shots ned.

Et ordsprog lyder “det koster bønder at spille skak”, men lige med denne drukspils version af skak, tror jeg du skal være ekstra varsom med at miste dine brikker, uanset om det er en bonde eller en løber!

Dødningehoved beholder

Ska’ der være fest, så la’ der være fest!

Med denne beholder i glas, udformet som et dødningehoved, er der i hvert fald rig mulighed for at blande nok drinks til dine gæster.

Den er på hele 8 liter og med en dejlig praktisk aftapningshane. I toppen er et stort og praktisk skruelåg, så det er let at blande drinks og gøre den ren bagefter.

Med hele 8 liter kan der være cirka hvad der svarer til 24 drinks i, hvis vi sammenligner drinks størrelsen med en almindelig dåsecola (330 ml). Så der går lidt tid, før du skal blande en ny omgang.

Kald det en partystarter og gør indholdet i dødningehoved beholderen lidt stærk, så er du næsten garanteret en god start på din fest!

Når du nu har mixet en lækker drink i dødningehovedet, så ville det være ærgerligt at drikke den varm, så tag lige et kig på mit indlæg om gadgets der køler.

Mini beer pong drukspil

mini beer pong drukspil

Med denne fest gadget, er underholdningen til festen sikret!

Jeg synes dette mini beerpong drukspil er fedt fordi det er småt – perfekt at sidde med over bordet til en fest eller på en festival.

Et beer pong bord i normal størrelse er også et rigtig fedt drukspil, men der er du næsten nødsaget til at rejse dig op og være meget aktiv i spillet, mini beer pong er lidt hyggeligere og samtidig nemt at have med rundt.

en fed feature for at gøre spillet en smule sværere, når man nu sidder så tæt på modstanderens koppe, er katapulten du skal affyre bolden med. Bolden er på en lille snor, så den aldrig bliver væk.

Det mindre fede ved denne ellers fine gadget er, at plastikkrusene ikke er af hård plast, så de egner sig desværre ikke til genbrug, men mon ikke du kan finde krus af hård plast i IKEA til billige penge.

Med undtagelse af de bløde plastikkrus, synes jeg drukspillet her er en rigtig fed fest gadget.

Ukkomatti 100 Lommelærke

cylinderformet lommelærke

Jeg er kæmpe fan af lækre produkter, og her ligner det virkelig at finske Ukkomatti har fået lavet et lækkert produkt.

Det er i alt sin enkelthed “blot” en cylinderformet lommelærke, men hold op hvor ser det godt ud!

Én ting er helt sikkert, det er langt pænere og mere stilrent end de klassiske lommelærker.

jeg ved ikke om man egentlig kan kalde denne flotte sag en fest gadget, men med på listen skulle den!

Jeg tænker at den ville klæde sig rigtig godt i inderlommen på et jakkesæt, lige ved siden af Cubaneren.

Lommelærket kan indeholde 100 ml, og bare lige for at fuldende det hele, medfølger der et lækkert læderetui med en lille strop, så du kan have det i bæltet.

Skriv et svar