fantastisk bacon gadgets

Fantastiske bacon ting og gadgets

Hvis du elsker bacon og er på udkig efter bacon ting- og gadgets er du landet det rigtige sted.

Fascinationen af bacon og bacon gadgets er stor, og det er jo intet under så godt som det smager. Derfor har mange firmaer eksperimenteret med at lave produkter der indeholder bacon, eller bacon ting der gør det lidt sjovere/sejere at tilberede.

Her i indlægget har jeg samlet en masse fede bacon produkter og kan derfor nu præsentere dig for 9 fantastiske ting med bacon.

Piggy Wiggy Microbacon

piggy wiggy microbacon til mikroovnen

Sjov lille bacon ting, der gerne skulle gøre det meget nemmere lige hurtigt at tilberede lidt bacon til frokosten, uden at skulle hive en pande frem og tænde for blusset.

Denne lille gadget er lavet til mikroovnen og med hovedformålet, at kunne tilberede lækker bacon uden besvær. Den har riller i bunden, så bacon fedtet samler sig dér, i stedet for at hænge på selve bacon stykket.

Efter du har tilberedt et par skiver bacon med din piggy wiggy, er den lige til at smide i opvaskemaskinen, den er faktisk beregnet til det.

Jeg synes det er en rigtig fed lille bacon ting, som alt efter brugeranmeldelserne at dømme, også lever op til det den lover.

Hvis du er rigtig glad for smarte ting til køkkenet, har vi også skrevet et helt indlæg om køkken gadgets.

Bacon press

bacon press

Hvis du nogensinde har været ude for at bacon under stegning, folder sig så den ene ende rammer panden og den anden forbliver mere eller mindre rå, så er denne bacon ting lige noget for dig.

Bacon press sørger for at lægge et pres på dit bacon, så hele stykket rammer panden og derfor bliver mere jævnt stegt.

Der er mange forskellige præferencer til hvordan bacon skal steges, men de fleste kan dog blive enige om at det skal steges jævnt. Med bacon press handler det blot om hvor lang tid du steger det, for det bliver altid jævnt stegt.

Nu er navnet på denne bacon ting jo “bacon press”, men derfor ser jeg ingen grund til, at du ikke også kan bruge den til at tilberede andre ting mere jævnt, eller blot med formålet at lægge det under pres. fx en bøf, en schnitzel eller nogle quesadillas.

Bacon kostumer

Hvis din fascination af bacon er helt ekstrem, er der jo kun én mulighed når fastelavn kostumet skal findes.

det her er nok en af de mere spøjse bacon ting, for kostumerne er sgu lidt fjollede, men hvilket kostumer er egentlig ikke det?

Hvis du fx skal til kostumefest med din bedre halvdel, kunne det være sjovt at troppe op som mr. an mrs. bacon & eggs.

Bogen “alt bliver bare bedre med bacon”

bog om bacon

Jeg har aldrig nogensinde set eller hørt om en bogtitel, der er mere rigtig end denne, for alt bliver bare bedre med bacon!

bogen her indeholder ikke blot 75 lækre opskrifter med bacon, den indeholder også sjove historier, fakta og fortællinger om det lille lækre stykke kød.

Jeg forestiller mig at denne bog er perfekt som gave til manden der elsker kød, grill og selvfølgelig bacon. Den kunne også være rigtig god som værtsgave til en herrefrokost, eller som mandelgave hos familien hvor alle elsker kød.

Indret med bacon plakat

Hvis din kærlighed til bacon er stor, hvorfor så ikke vise det på en sjov og classy måde, ved at udsmykke din væg med en af disse lækre bacon plakat.

Jeg tror de begge vil passe helt perfekt ind i et lækkert køkken, hos familien der elsker bacon og stegt flæsk.

igen har vi her en ting med bacon, der er et rigtig godt bud på en flot tilføjelse, til et moderne herreværelse.

Den første plakat finder du hos mens lounge og den anden hos plakatplaza.

Bacon tøj

Hvis din passion for bacon, er så høj at du vil vise det til alle omkring dig, ja så forstår jeg det egentlig godt!

Jeg har kigget lidt rundt på den tyske version af amazon, og der er faktisk rigtig meget fedt bacon tøj at komme efter. Tyskland er et EU land, så der bliver ikke lagt yderlige fortoldning til, efter at der er betalt første gang.

Jeg har fundet nogle forskellige trøjer/t-shirts, som jeg synes er specielt fede.

Den første tænker jeg, at en kemiker der skal til grillfest, kunne få meget sjov ud af. trøjen med “BaconStrips”, synes jeg ganske enkelt bare er fed. Den sidste er meget flippet, men hey, hvem kan sige nej til en kat der surfer i rummet på et stegt stykke bacon? 

Bacon strandtæppe

bacon strandtæppe

Hvis du skal på stranden for at stege lidt i solen, så kan du jo lige så godt gøre det med stil. Bacon-stil!

jeg kan huske dengang det var lidt en dille, at sove med Mars, Snickers eller Twix sengetøj, men det her er på et niveau over! – tror du også at der findes en bac-ini eller bacon sololie? (the search continues!)

nu tænker du sikkert at dette strandtæppe udelukkende er en gimmick, men faktisk er tæppet lavet af mikrofiber materiale, der gør det blødt, nemt at folde og aldeles ideel til stranden.

Bacon salt og peber sæt

bacon salt og peber sæt

Jeg har været til fest med helstegt pattegris før, og hvis jeg nogensinde kommer til en sådan fest igen, er det en skuffelse, hvis ikke dette salt og peber sæt kommer på bordet.

Jeg tænker også at enhver landmand, der arbejder med svin på den ene eller den anden måde, er selvskrevet til at købe dette sæt til deres festbord. Det samme gælder slagteren og grillbar ejeren.

Bacon vodka

Jeg ved ikke om det her er mere en gadget / gimmick end det er velsmagende, men en ting er sikker, jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde ud af det!

“Bakon”, hedder både producenten og vodkaen, og er som navnet kraftigt hentyder til, vodka lavet med lækker bacon som en af ingredienserne.

hos urhskov vine som forhandler drikken, beskriver de kvaliteten af vodkaen som “overlegen”. Hvem ved, måske er dette rent faktisk ikke blot en gadget eller en gimmick, men et reelt og lækkert produkt.

Bacon plakaten ovenover, nævnte jeg som en flot bacon ting til herreværelset, vodkaen her kunne snildt komme i samme kategori.

Fantastiske bacon ting og gadgets
5 (100%) 2 Har stemt

Skriv et svar